Bakkums Boetje slogan

Bakkums Boetje: 
wo t/m vrij. 9.30 tot 17.30
zat. 9.30 tot 17.00 uur
Verkoop automaat: 
dagelijks 8.00 uur tot 20.00 
                  

Ons bedrijf

Wij zijn in 2014 gestart met de verkoop van groene asperges uit Noord Holland! In onze winkel in Heerhugowaard (Noord-Holland) vindt de verkoop groene asperges en andere producten uit de streek plaats. U vindt in het boetje naast groene asperges o.a. aardappelen, aardbeien, andijvie, kool, wortelen, uien, eieren, groene asperges, sla, paksoi, pompoen, tulpen, pioenrozen en leuke streek-presentjes. De producten zijn beschikbaar; afhankelijk van de tijd in het seizoen (asperges van +/- april t/m eind juni). Bekijk onze openingstijden.

Ons bedrijf bevindt zich aan de Middenweg 452 in Heerhugowaard de Noord. 
We telen al sinds lange tijd diverse koolsoorten zoals: rode-, witte- en spitskool. 
De kolen worden direct van het land verkocht of opgeslagen in koelcellen om op het meest geschikte moment te verkopen.

Ook telen we diverse aardappel-rassen voor pootgoed en consumptie, waaronder het ‘oude’, maar daarom niet minder lekkere ras ‘Eerstelingen’ (ook wel Langedijker muizen genoemd). Daarnaast het ras ‘Frieslander’, en voor de verre export de rassen ‘Spunta’ en ‘Desiree’. Voor de benodigde vruchtwisseling telen we ook ‘Luzerne’, bestemd voor veevoer. Dit gewas zorgt ervoor dat het land een jaar rust krijgt.

Om ons bedrijf te verbreden telen we sinds twee jaar ook groene asperges, het plan is om hiervan ieder jaar een stukje bij te planten. 
De teelt van onze producten vindt plaats op gronden in Heerhugowaard en omstreken, dus zijn het echte streekproducten. We merken dat de consument behoefte heeft aan eerlijke en verse producten uit eigen streek. Door onze producten te verkopen in ‘Bakkums Boetje’ proberen we deze behoefte in te vullen. 

Tot slot onze slogan, die zegt volgens ons genoeg, maar dat kunt u het beste zelf bepalen!!!!. 
Bakkums Boetje “gewoon, leuk, lekker”.